Športnik leta 2018

 Športnik leta 2018

Novo mesto, 19. februarja 2019 – Točno ob 18. uri se je danes v nabito polni dvorani Kulturnega centra Janeza Trdine začela tradicionalna prireditev, na kateri je dolenjska metropola dobila športnico, športnika in športni kolektiv leta 2018. NTK Krka je tudi letos v nominacijo potrdila odlične štiri adute: Petra Hribarja, prvo člansko ekipo ter Boruta Mikliča, ki je zaslužno dobil bronasto Bloudkovo priznanje ter Silva Stanišo, ki je za požrtvovalno dolgoletno delo v klubu iz županovih rok prejel »županovo-občinsko« priznanje. Obema iskrene čestitke.

Ob koncu skoraj triurne prireditve, popestrene z odličnimi kulturnimi vložki, je nekaj manj kot 400 gledalk in gledalcev nestrpno pričakovalo razglasitev najboljših. Krkaši so po tihem pričakovali četrti zaporedni naslov, a bili zadovoljni tudi z drugim mestom, še zlasti zato, ker je 'glavna' podelitev znova minila v znamenju pingpongašev.

Po dveh zaporednih naslovih naj športnika, ki ju je osvojil Darko Jorgić, je tokrat ta laskavi naslov pripadel krkašu Petru Hribarju, pred katerim je lepa športna kariera.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene