Palec gor za takšne priprave, čudovito!

 Palec gor za takšne priprave, čudovito!

Opatija, 23. avgust 2019 - NTK Krka je drugi del poletnih priprav na novo namiznoteniško sezono za najmlajše pripravil na hrvaški obali. Najmlajši krkaši so nad potezo vodstva tega novomeškega kluba seveda navdušeni, kar potrjujejo tudi fotografije. V lepo pripravljeni dvorani v Opatiji se je na tedenskih pripravajh zbral dobršen del najmlajšega članstva, ki redno vadi pod vodstvom glavne trenerke NTK Krka Mance Fajmut, v pomoč pa ji je Dušan Pezelj - Dule.

In kakšne so ocene njamljaših članov NTK Krka? Najbolj jih je presenetilo in razveselilo dejstvo, da so lahko del treninga opravili z nekaterimi najboljšimi hrvaškimi mladimi igralci, s katerim so si delili dvorano. Nič manj pa jim ni všeč čudovita obala in toplo morje ter vzdušje, ki so si ga pričarali dober teden pred začetkom novega šolskega leta. Eden izmed najmlajših udeležencev letošnjih "slanih" priprav je na vrašanje, kako se imajo, vzkliknil: "Palec gor za takšne priprave. Čudovito!"

Manca Fajmut pa je o pripravah povedala: "Na tako zaheteven projekt smo se v klubu skrbno pripravljali.Ni enostavno skrbeti za toliko razigranih otrok. Na srečo so vsi naši mladi krkaši naše napotke vzeli zelo resno. Zato je delo z njimi dobro steklo, bilo pa je seveda tudi zabavno, saj gre navsezadnje le za čas šolskih počitnic, ko otroci potrebujejo predvsem sproščujoč čas. Naj jih pohvalim, zadovoljna pa sem tudi zato, ker so mnogi lepo napredovali."

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene