Za Krkaše pokal in 5 medalj

 Za Krkaše pokal in 5 medalj

Murska Sobota, 31. avgust 2019 - Zadnji dan v avgustu in tik pred začetkom novega šolskega leta je v pekmurski prestolnici potekal memorial Mirka Ungerja. V skladu z načrtom NTK Krke, ki predvideva, da se mladi udeležijo čimveč turnirjev, je v to mesto ob Muri odšla tudi ekipa krkašev. Osvojila je pokal in 5 medalj.

Med mladinci je v tolažilni skupini zmagal Benjamin Bećirević, tretjo mesto je osvojil Matic Vertuš. Pri kadetih je v tolažilni skupini Žiga Vidmar osvojil bronasto medaljo. Med mlajšimi kadeti je Žiga Vidmar osvojil odlično 3.-4.mesto in se iskreno razveselil svojega prvega pokala. V isti konkurenci je Janez Jedlovčnik osvojil 5.-8.mesto.


Pri najmlajših kadetih se je v tolažilni skupini bronaste medalje razveselil Amadej Rešetič,Tija Kastelic je v tolažilni skupini pri kadetinjah osvojila 3.-4. mesto.

Nastopili so še: Alen Bečirević, Luka Vranc in Žan Vidmar. Mlada torojica krkašev je v Murski Soboti dobro igrala, a so za vidnejša mesta v zelo močni konkurenci vsi trije naleteli na nekoliko boljše igralce. Vrsto iz Novega mesta je dobro vodila Manca Fajmut. Vsem čestitke.

krka generalni sponzor w1

Video

Septabene

Septabene