2019 ITTF Junior Circuit, Slovenia Junior & Cadet Open - dan 5

2019 ITTF Junior Circuit, Slovenia Junior & Cadet Open - dan 5Otočec, 6. 10. 2019 – »Ne samo pet napornih dni, pač pa kar cel mesec priprav je za nami, da smo po oceni številnih udeležencev z NTZ Slovenije znova brezhibno h koncu pripeljali letošnji že drugi mednarodni namiznoteniški turnir, tokrat za kadete in mladince. Izpeljali smo ga z res maloštevilno, a dobro usklajeno ekipo,« je takoj po podelitvi zadnjega kompleta medalj zadovoljno poudaril Tomaž Kralj, predsednik NTK Krka Novo mesto in direktor zahtevnega turnirja.

Kdor je te dni spremljal otoški dogodek se je lahko prepričal, da po vseh državah z najmlajšimi dobro delajo. Udeleženci so predstavili za ti kategoriji zelo dopadljivo igro, v kateri je uživalo veliko gledalcev. V NTK Krka smo seveda najbolj z zanimanjem spremljali igre Slovenk in Slovencev, zlasti dveh krkašic, Kim Kastelic in Tine Cafute. Prva slovenska ekipa mladink v postavi Katarina Stražar, Lea Paulin in Lara Opeka se je na veliko zadovoljstvo vodstva turnirja zavihtela na prvo mesto, ekipno zlato medaljo pa je Stražarjeva danes dvakrat nadgradila: enkrat s srebrom med posameznicami in z bronom v igri dvojic s Pavlinovo. Na vprašanje, kako ocenjuje izvedbo direktor turnirja, je Tomaž Kralj odgovoril: »Morda narobe zastavljeno vprašanje, saj sem kot direktor tekmovanja okoli sebe zbral ljudi, za katere sem vedel, da bomo znova uspeli. Kako mi, ki smo skrbeli za vse skupaj, ocenjujemo izvedbo! S ponosom lahko rečem, da smo zadovoljni. Ob tem moram poudariti, da brez tradicionalnih dobrih sponzorjev turnirja in številnih gostov iz vseh petih kontinentov na Otočcu ne bi bilo. Velika HVALA, sponzorji, hvala pa tudi marljivim sodelavcem, ki so te dni na Otočcu preživeli od 12 do 16 ur. Besedo hvala pa bi rad rekel tudi tistim staršem, in ni jih bilo malo, ki so s svojimi naraščajniki bodrili igralke in igralce.«

Ob koncu poročanja s petdnevnega dogodka naj še enkrat opozorimo na nov namiznoteniški spektakel, 18. mednarodno odprto prvenstvo Slovenije, ki bo v organizaciji NTK Krka in NTZ S potekalo v otoški športni dvorani od 22. do 26. aprila 2020, in za katerega je že sedaj veliko zanimanja.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene