Varaždin je bil dobra izkušnja

 Varaždin je bil dobra izkušnja

Varaždin, 10. 11. 2019 - V tem hrvaškem mestu, ki je znano po lepi baročni arhitekturi, je od petka do nedelje potekalo mednarodno prvenstvo, ki se ga je udeležila tudi ekipa najmlajših iz Novega mesta. V petek je potekal ekipni del, kjer se je krkašem in krkašicem na res močnem turnirju ustavilo v skupinah. V soboto so zaigrali kadeti, kadetinje in najmlajši kadeti. Pri prvih sta iz skupine prišla Benjamin Bećirević in Matic Vertuš, Luki Vrancu žal ni uspelo. Pri kadetinjah je malo športne sreče zmanjkalo Ani Blatnik, a oba krkaša sta imela v varaždinski dvorani dobro šolo.

Pri najmlajših kadetih je zelo borbeno igro prikazal Amadej Rešetič, ki se je uvrstil kar med 8 najboljših igralcev močnega mednarodnega turnirja.

Danes so se pomerili mlajši kadeti in mlajše kadetinje. Tija Kastelic in Žiga Vidmar sta se uvrstila med 32, Zara Judež in Janez Jedlovčnik pa med 16 najboljših.

Kratka ocena podpredsednika NTK Krka Jerneja Jedlovčnika, ki si je ogledal turnir: "Krkaši smo si nabrali veliko novih izkušenj in tudi z doseženim smo lahko zadovoljni. Pomembno pa je tudi to, da so naši najmlajši še enkrat spoznali, da je potrebno veliko vaditi. Če potegnemo črto: Varaždin je bil dobra izkušnja."

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene