1. SNTL - NTK KEMA : NTK KRKA (5:2)

 1. SNTL - NTK KEMA : NTK KRKA (5:2)

Novo mesto, 16. 12. 2019 – Novo prvenstvo v najboljši slovenski namiznoteniški ligi so po nepotrebnih zapletih v vodstvu zveze krkaši začeli s porazom. V prvem krogu lige, ki se bo v prvem delu tekmovanja odvijala enokrožno, so krkaši gostovali pri Kemi. V pomembni tekmi v boju za končnico so gostitelji s 5:2 Krki zadali boleč poraz. V Puconcih je odlično igral domačin Pelcar, ki je ugnal vse tri goste, blizu zmagi v njunem boju je bil Šmaljcelj. V odločilnem nizu je klonil 12 : 10 in njegova dobra igra (tudi z Zelkom je izgubil 3:2) je za klub spodbudna. Zmaga se je izmuznila tudi Tilnu Novaku, saj je v izenačenem dvoboju popustil v igri na razliko. Kot ponavadi je dve zmagi prispeval Lorencio Lupulesku.

Naj ob tej priložnosti še enkrat opozorimo na dobro uspelo akcijo olepševanja prostorov v Drgančevju, ki so se je udeležili najbolj zvesti klubaši. Po prostovoljni akciji je podpredsednik NTK Krka Jernej Jedlovčnik zapisal:
»Najlepša hvala vsem, ki ste se odzvali na včerajšnjo akcijo ureditve naše namiznoteniške dvorane, ki je zagotovo dobila bolj urejeno podobo, tako znotraj, kakor tudi zunaj in kar nekaj prepotrebne svežine. Otroci so se potrudili s postavitvijo novoletne smrečice, na kateri pa je še nekaj prostora za kakšen vaš okrasek. Obljubili smo si, da bomo podobno akcijo ponovili v spomladanskih mesecih, ko se bomo lotili tudi zaraščene okolice in še česa, kar bo omogočilo še boljše pogoje za vadbo naših otrok in njihovo vsakodnevno veselo druženje.«

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene