Kvalifikacije za državno prvenstvo

 Kvalifikacije za državno prvenstvo

Ljubljana - 21. december 20219 -Danes so mladinke NTK Krka Novo mesto v Ljubljani v dvorani na Krimu odigrale kvalifikacije za ekipno državno prvenstvo, ki bo januarja v Izoli. Krkašice so se na izločilne boje pod vodstvom trenerke Mance Fajmut dobro pripravljale. Nekoliko napornejši treningi so se obrestovali in NTK Krka se je uvrstila na državno prvenstvo. Barve prvi ekipe iz Drgančevja so tokrat uspešno zastopale Kim Kastelic, Tina Cafuta, Ana Blatnik in Tija Kastelic.

Mladinci so igrali v Zalogu pri Ljubljani. Mestoma so prikazali dobre igre, kar pa ni zadostovalo za preboj na zaključni del prvenstva za državnega prvaka leta 2020. V ekipi NTK Krke so bili Alen Bećirević, Benjamin Bećirević, Matic Vertuš in Janez Jedlovčnik.

Izjava glavne trenerke NTK Krka Mance Fajmut: "Pri mladinkah in mladincih smo dosegli polovični izkupiček, čeravno bi se lahko izteklo po pričakovanih fantov. Potrebno bo še več zagnanega treninga. Navzlic temu ocenjujem, da smo v tej konkurenci udejanili načrte za letošnje leto. Ob tej priložnosti pa vse še enkrat vabim na ponedeljkov 14. božično-novoletni turnir, kjer bo nekajčasa tudi za preproste pogovore, pa tudi bolj resne analize."

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene