Kim Kastelic Krkin talent 2019

 Kim Kastelic Krkin talent 2019

Novo mesto, 6. maj 2020 – V Krki so glede na okoliščine (COVID-19) 14. srečanje s Krkinimi sponzoriranci letos pripravili v dvanajst minutni virtualni obliki. Tudi letos so izbrali tri izjemne mlade posameznike, uspešne na športnem in kulturnem področju in jim podelili priznanje Krkin talent leta 2019. Posebne plakete je prejelo še 12 nadobudnih članov društev in ustanov, katerih delovanje podpirajo v Krki, ki so s svojim pozitivnim zgledom tudi ambasadorji njihovega podjetja.

Predsednik uprave in generalni direktor Krke Jože Colarič je v video nagovoru letošnjim nagrajencem sporočil: »Ponosni smo na vašo prizadevnost in trdo delo, ki se kažeta v številnih dosežkih na področju športa in kulture. S svojim zgledom prispevate k širjenju Krkine zaveze k zdravemu načinu življenja in Krkinih vrednot, ki so hitrost in fleksibilnost, partnerstvo in zaupanje, kreativnost in učinkovitost. Predvsem pa sporočate, da so prav te vrednote in pozitivne osebnostne lastnosti pomemben dejavnik uspeha ne glede na področje delovanja.«

Med tremi Krkinimi talenti 2019 je tudi Kim Kastelic, ki je namizni tenis začela igrati pri osmih letih. Danes 14-letna članica NTK Krka zavzeto trenira vsak dan, ob koncih tedna pa se udeležuje tekmovanj v Sloveniji in tujini. Osvojila je že več kot 120 medalj in pokalov. Na mednarodni ravni je v svoji kategoriji dvakratna skupna zmagovalka pokala ALPE ADRIA, na državni ravni pa je slovenska kadetska reprezentantka in se udeležuje najmočnejših mednarodnih turnirjev. Kim je delovna, predana in vsestranska športnica s posluhom za družbeno odgovorna dejanja tako v klubu kot tudi v šoli. Je tudi odlična učenka, lani je bila celo najboljša učenka 8. razreda.

Ob novem lepem dosežku Kastelčeve je bil med prvimi, ki so ji izrekli čestitke, predsednik NTK Krka Jernej Jedlovčnik: »Kastelčeva si priznanje zasluži. V klubu smo nanjo ponosni. Ne samo zaradi uspehov v šoli in za pingponkaško mizico, pač pa tudi zaradi njenega odnosa do dela, s katerim je lep vzor svojim vrstnikom in mlajšim. Čestitke, Kim Kastelic.«

Na tradicionalnih srečanjih s svojimi sponzoriranci Krka podeli tudi priznanja za uspešnost na tekmovanjih, za spodbujanje k sodelovanju, pošteni igri, zdravi tekmovalnosti, spoštovanju, strpnosti in za dejavno predstavljanje sponzorja. Letos je bilo dvanajst prejemnikov. Virtualno razglasitev Krkinih talentov leta 2019 si lahko ogledate na tej povezavi.

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene