Državno prvenstvo za kadete in kadetinje 2020

 Državno prvenstvo za kadete in kadetinje 2020

Luče, 20. 9. 2020 - Za vikend je v Lučah potekalo državno prvenstvo za kadete in kadetinje. V posamezni konkurenci se je Kim Kastelic uvrstila  med 8 najboljših, Ana Blatnik pa je pristala med 32 najboljšimi mladimi slovenskimi igralkami. Nastopili sta tudi Tija Kastelic in Zara Judež, ki pa jima tokrat žreb res ni bil naklonjen, a za mizico sta vendar prikazali srčno igro in pokazali, da sta dobri igralki.

Pri kadetih se je med 16-terico uvrstil Benjamin Bečirević, iz skupine je prišel tudi Janez Jedlovčnik, a jima tokrat večji podvig ni uspel. Nastopila sta še Matic Vertuš in Žiga Vidmar.

V ženskih dvojicah je Kastelčeva osvojila drugo mesto skupaj z igralko iz Raven na Koroškem, Polono Horvat, v mešanih dvojicah je bila Kastelčeva znova uspešna, osvojila je  3. do 4. mesto skupaj z igralcem iz Letrike, Aleksejem Ušajem.

Manca Fajmut, trenerka: »Luče smo znova zapuščali deloma zadovoljni. Ocenjujem, da so si vsi krkaši nabrali veliko izkušenj, prikazali so dobre igre, ki so porok za kasnejše vidnejše uvrstitve. Vsekakor pa si Kim Kastelic znova zasluži pohvale, saj je bila kar dvakrat skoraj v slovenskem namiznoteniškem vrhu.«

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene