WTT Youth Star Contender Otočec I Feel Slovenia - Brez sponzorjev in prostovoljcev ne gre

WTT I feel slovenia 04

Otočec, 16. 6. 2021 – Vsi vemo, da danes velikih športnih dogodkov, posebej pa takih kot je otoški, in ki je namenjen prihajajočim najboljšim igralcem sveta, brez sponzorjev in prostovoljcev ni mogoče speljati. Denar za svetovne zvezde se vedno najde, za one, ki šele prihajajo, težje.

Tudi v primeru dogodka v prijetni športni dvorani na Otočcu, kjer so bodoče šampionke – fantje tudi danes počivajo in čakajo na svoj trenutek – navdušile z lepim igrami, se  organizator NTK Krka Novo mesto zahvaljuje prostovoljcem, ki so pomagali in pomagajo pri izvedbi velikega mednarodnega srečanja namiznoteniških upov. Poudarimo naj, da jih večina prihaja kar iz domačega kluba, ki domuje v dvorani v Drgančevju in so pri organizaciji podobnih turnirjev na Otočcu vedno zraven. Tudi zaradi njih so vsi dosedanji turnirji lepo uspeli, z organizacijo sedanjega pa je Slovenija dobila  zelo lepo mednarodno priznanje.

Borut Miklič, organizacijski odbor: »Ko človek vstopi v dvorano na Otočcu, si ne more predstavljati, da je bila še teden dni pred tako zahtevnim turnirjem v čisto drugačni podobi. Pod pridnimi rokami naših prostovoljcev se je iz navadne športne dvorane spremenila v pravcato krasotico. Hvala vam, prostovoljci, brez vas bi nam organizatorjem bilo veliko težje. Hvala tudi sponzorjem!«

IFS 02

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene