Youth Star Contender Otočec I FEEL SLOVENIA - Z odliko opravljen turnir

STO IFS logo

Otočec, 20. 6. 2021 – Včeraj zvečer so se v dvorani na Otočcu zaključili finalni dvoboji petdnevnega velikega turnirja tudi za fante. Na njem je nastopilo 65 igralcev,  skupaj pa je na turnirju nastopilo 128 igralk in igralcev v kategorijah U15 in  U 19, in sicer iz 29-ih držav. Med njimi so bili tudi predstavniki in predstavnice Slovenije, a so nastopili brez večjega uspeha.

Najboljši v kadetski kategoriji je bil Romun Iulian Chirita, ki je z rojakom Alexandrom Bujorjem slavil tudi med dvojicami. Pri mladincih je zmagal Norvežan Borgar Haug, med dvojicami pa sta slavila Andras Csaba iz Madžarske in Hrvat Ivor Ban.

Slovenija je z organizacijo pomembnega turnirja dobila lepo mednarodno priznanje, NTK Krka Novo mesto, ki je v celoti bedel nad organizacijo tega za ITTF pomembnega turnirja, pa je nalogo po oceni udeležencev znova opravil z odliko. Turnir, ki je potekal zaradi v naprej dogovorjenih pravil zaradi covida-19 brez gledalcev, so podprli Slovenska turistična organizacija kot glavni sponzor, Mestna občina Novo mesto, TRAC, Elektro Energija, MF Plus, Zavod Novo mesto in Terme Krka.

#ifeelslovenia

#myway

 

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene