Slovenija: Destinacija za športne priprave in dogodke

 slovenija destinacija za sportne priprave in dogodke

Slovenija ima s svojo razgibanostjo in tremi različnimi podnebji odlične pogoje za različne aktivnosti na prostem. Razdalje med posameznimi deli države so majhne - v enem samem dnevu se, na primer, lahko razgledujete z alpskih vrhov in uživate na morju.

Slovenija ima številne specializirane športne centre in večina ponudbe za vrhunske športnike je povezana z dobro razvitimi turističnimi destinacijami, kot so slovenska naravna zdravilišča. Zdravilišča imajo svoje specializirane medicinske centre, ki vključujejo tudi programe za športnike, in so povezani z mednarodno priznanimi profesionalnimi športnimi in zdravstvenimi organizacijami. Slovenija je prijazna tudi športnikom invalidom.

Sodobni poletni in zimski športni centri na prostem se dopolnjujejo s stadioni, tekmovalnimi stezami, opremo in spremljajočimi notranjimi objekti, namenjenimi potrebam posameznih športnih disciplin. Športniki imajo med pripravami in tekmovanji zagotovljeno zasebnost, Slovenija pa velja za eno najbolj varnih držav na svetu.

#ifeelsLOVEnia #sloveniaoutdoor

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene