128 udeležencev iz 29 držav na WTT Youth Star Contender Otočec

128 udeležencev iz 29 držav na WTT Youth Star Contender Otočec

Od 29. marca do 2. aprila 2022 bo v Športni dvorani na Otočcu potekal letošnji drugi WTT Youth Star Contender Otočec presented by I Feel Slovenia, na katerem se bodo pomerili najboljši mladi igralci in igralke v starostni kategoriji U15 in U19.

Iz organizacijskega odbora, ki ga vodijo člani NTK Krka Novo mesto, so sporočili, da je bil za ta turnir velik interes, saj se je prijavilo kar 230 igralcev in igralk iz 29 držav, a se bo turnirja lahko udeležilo le 128 igralcev in igralk. Udeležba je namreč omejena na 32 igralcev v vsaki kategoriji, in sicer glede na uvrstitev na svetovni jakostni lestvici. Torej, obeta se res kakovosten turnir in nanj so novomeški organizatorji – podobno kot na vse dosedanje – dobro pripravljeni.

Prva dva dneva bodo nastopali fantje ter nato v petek in soboto še dekleta. Nagradni sklad je 15.000 US. Žal bo tudi ta turnir potekal v mehurčku brez gledalcev, najbolj zainteresirani ljubitelji vrhunskega namiznega tenisa pa si bodo tekme lahko ogledali na internetni strani WTT in Youtube kanalu.

#ifeelsLOVEnia

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene