WTT Youth Star Contender Otočec presented by I feel Slovenia / Zmagovalci francoza in madžara

WTT Youth Star Contender Otočec presented by I feel Slovenia / Zmagovalci francoza in madžara

Otočec, 31. 3. 2022 – Po prvih dveh dnevih drugega WTT Youth Star Contender Otočec presented by I Feel Slovenia smo dobili prva dva zmagovalca v posamični konkurenci. To sta postala Francoza Nathan Lam v konkurenci U15 in Alexis Lebrun v konkurenci U19. V igri dvojic sta zmagala Madžara Adam Cseri in Balazs Lei. V Športni dvorani na Otočcu so v močni konkurenci nastopili tudi slovenski predstavniki, a so vsi nastope zaključili hitro, že v kvalifikacijskih skupinah.

V petek štartajo dekleta, ki bodo tekme zaključila v soboto, 2. aprila 2022. Organizatorji pričakujejo, da bodo uspešnejša od slovenskih mladih igralcev.

Kot je znano, tudi ta pomemben mednarodni namiznoteniški turnir na žalost številnih mladih slovenskih igralcev, ki bi si radi ogledali dvoboje najboljših v njihovih kategorijah, poteka v mehurčku (vendar si lahko zainteresirani dvoboje ogledajo in ogledujejo na internetni strani WTT in Youtube kanalu). Navzlic mehurčku je v lepi športni dvorani na Otočcu živahno. V njej so poleg igralcev, igralk še njihovi trenerji, spreminjevalci, sodniki ter ekipa organizatorjev, ki vzorno skrbi za nemoten potek otoškega turnirja. Čeravno organizatorje čakata še dva naporna dneva, mnogi udeleženci že sedaj ocenjujejo organizacijo prvenstva, nad katero bdi NTK Krka Novo mesto, z zelo dobrimi ocenami.

#ifeelsLOVEnia #ntzs #ntkkrka #worldtabletennis #wtt #ittf #wttyouthcontender

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene