WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia 2022 - 2. dan

WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia 2022 - 2. dan

Otočec, 22. 6. 2022 – Drugi dan mednarodnega namiznoteniškega turnirja je prinesel nekakšno streznitev za mlade slovenske upe,  saj so vsi obstali v prvem ali drugem krogu kvalifikacij. Tako bo tretji dan tega velikega turnirja potekal brez slovenske udeležbe, jutri pa bo v glavnem žrebu startal Tilen Cvetko, nekdanji član NTK Krka Novo mesto, ki se bo pomeril z Avstrijcem Danielom Habesohnom.

Danes bodo na Otočcu zadnji izločilni boji za uvrstitev na glavni turnir. Po dveh dneh turnirja tako organizatorji iz NTK Krka Novo mesto kot udeleženci ugotavljajo, da tudi WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia poteka brezhibno in po zastavljenem načrtu.

Izjava predsednika NTK Krka Novo mesto gospoda Jerneja Jedlovčnika: »Čeravno ima naš organizacijski ustroj izkušnje s prejšnjimi podobnimi zahtevnimi projekti, smo se tudi tega organizirali izredno resno. Po prvih ocenah uspešno. Veseli pa nas, da so udeleženci tako navdušeni nad okolico dvorane in nad samo Slovenijo. Verjamem, da bo direktorju turnirja in njegovi ekipi znova uspelo in da bo NTK Krka Novo mesto še enkrat prepoznana kot zanesljiv organizator.«

#ifeelsLOVEnia #ntzs #ntkkrka #worldtabletennis #wtt #ittf #wttyouthcontender

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene