WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia 2022 - 4. dan

WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia 2022 - 4. dan

Otočec, 24. 6. 2022 – Organizatorji velikega mednarodnega turnirja so nekoliko nestrpno čakali na začetek prvega kola glavnega žreba turnirja WTT Feeder Otočec presented by I Feel Slovenia 2022, saj je v njem kot edini predstavnik Slovenije nastopil Tilen Cvetko, nekdanji član NTK Krka Novo mesto, ki je v mestu ob Krki preživel svojo rano namiznoteniško mladost. Za mizico ga je čakal Avstrijec Daniel Habesohn.

Nekdanji krkaš je dobro začel, povedel je z 2:1, v nadaljevanju pa je izkušenejši Avstrijec (55. igralec svetovne lestvice ITTF) z umirjeno igro znal dvoboj pripeljati v svojo korist z umirjeno igro in lepimi zaključki. Vsekakor je Cvetko s svojim nastopom lahko zadovoljen, z njim pa je tudi dokazal, da si na svetovni lestvici zasluži boljšo uvrstitev, ki jo bo bržkone popravil v novi tekmovalni sezoni.

Otoški turnir si je do sedaj ogledalo nekoliko manj gledalcev od pričakovanja organizatorjev, a res je tudi, da bolj ko se približujemo zaključku tega pomembnega športnega dogodka, ki je obenem tudi dobra turistična promocija Slovenije, več gledalcev bo. Zaključki v namiznem tenisu namreč vedno prinesejo izjemno atraktivno igro, ki praviloma navduši obiskovalce.

#ifeelsLOVEnia #ntzs #ntkkrka #worldtabletennis #wtt #ittf #wttyouthcontender

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene