WTT Youth Contender Otočec presented by I Feel Slovenia 2022 - 2. dan

WTT Youth Contender Otočec presented by I Feel Slovenia 2022 - 2. dan

Otočec, 31. 8. 2022 - Drugi dan mednarodnega namiznoteniškega turnirja za mlade namiznoteniške upe, ki poteka v športni dvorani na Otočcu, se je popoldan zaključil s podelitvijo pokalov najboljšim tekmovalkam v kategorijah do 11, 13 in 17 let. Do pokalov so najboljše prišle po napetih tekmah, v katerih so mojstrsko pokazale svoje znanje.

Ponovno so nastopile tudi Slovenske predstavnice. V kategoriji U17 so nastopile Sara Tokić, Enya Moltara, Polona Horvat in Kim Kastelic. Sara Tokić se je v kategoriji U17 uspešno prebila med 32 najboljših. Izkazala se je tudi članica namiznoteniškega kluba Krka, Kim Kastelic, ki se je v kategoriji U17 uvrstila med 64 najboljših: "Predvsem sem želela pridobiti čim več izkušenj, da vidim, kjer je Slovenija v primerjavi z drugimi državami. To da sem prišla v svoji kategoriji ven iz skupine je bilo zame že zadovoljivo. Nisem pričakovala zmage, sem pa eno vseeno dobila!".

Zmagovalke U11:

1. mesto: Vinaya KHANDELWAL, IND
2. mesto: Aradhya DHINGRA, IND
3.mesto: Ilvi ULRICH, SUI, Enya HU, SUI

Zmagovalke U13:

1. mesto: Syndrela DAS, IND
2. mesto: Tanmayee SAHA, IND
3. mesto: Koharu ITAGAKI, GER, YOON Seoyun, JPN

Zmagovalke U17:

1. mesto: LIU Ru-Yun, TPE
2. mesto: CHEN Chi-Shiuan, TPE
3. mesto: Nicole ARLIA, ITA, CHENG Pu-Syuan, TPE

V četrtek, 1. septembra, se bodo za najvišja mesta borile posameznice v kategoriji U15 in U19. Vabljeni, da si tekme ogledate tudi v živo v športni dvorani Otočec, spremljate pa nas lahko tudi preko naših družbenih omrežij.

INSTAGRAM: @wttslovenia in ntk_krka_novo_mesto
FACEBOOK: @WTTsLOVEnia in @NamiznoteniskiKlubKrka

 

I feel slovenia logo 290x145

krka generalni sponzor w1

Video

ifeelsLOVEnia

Odkrivam zeleno Slovenijo

Septabene

Septabene